Portaal galerii pannakse kinni.

Galerii Portaal. Tallinnas Vene tänaval. Olete te kunagi üldse käinud seal? Ilus koht, ilus tilluke galerii, üks väheseid eesti tarbekunsti müüvatest galeriidest. Ja ma mõtlen tarbekunsti, mitte käsitööd või tilulilukaupu.
Nad küll loodavad kusagil uued ruumid leida. Ma arvan, et võibolla mängis ka see oma rolli, et samal tänavalt saab Katariina Gildi ja Meistrite Hoovi ja igasugustesse teistesse töökodadesse ning siis ei tule enam kellelgi pähe veel ühte kõike koondavasse müügigaleriisse sisse astuda. Ma ei tea, kas majal on omanik, ja mis sinna edaspidi tuleb...ilmselt mingi butiik.
Portaal Gallery is closing (Tallinn, Vene street). It is a nice little place, one of the very few galleries selling estonian applied arts. I mean applied arts, not handicraft or souvenirs. They are hoping to find a new space to continue business though. I guess all those workshops and guilds on that same street played their part, cause people visited those first and there was not much to want from a gallery selling all the same stuff with a higher price.... I have no idea if the house they are in has an owner or what they want to do with the rooms later on. Like a boutique or something...
Praegu on lõpumüük. Niipalju kui seal veel asju on.

Kommentaarid

Populaarsed postitused