otsus sündinud.....

Juba mitu päeva olen tundnud et, nii, nüüd on kõik, Tallinn adjöö. Mul on nüüd vaadatud välja üks väike maja Viljandi lähedal, varesemägede ja Põltsamaa suunas sõita. Elektrit pole sinna veel tõmmatud aga küll jõuab. Kaevu ka pole, vett tuleb autobaasist tuua kanistritega. Katus tuleb ära parandada ja uksel pole veel lukku, noh, põhimõtteliselt mahajäetud maja, aga odav sunnik. ma juba viisin osad asjad sinna, juuni alul kolin lõplikult sisse. Mägrast tuleb muidugi kuidagi vabaneda....sorry, loodusesõbrad. Mägrad on tüütud. Nende rästikutega saan ma ehk rohkem sõbraks, kuigi abihooneks kutsutud heinaküüni ei julgenudki sisse vaadata, sest ma ei tea kas seal susises hunnik rästikuid või mahaunustatud puskariaparaat.
ma tõin juba jala Männimäe ehituspoest paki pahtlit. Nädala pärast toon ka pahtlilabida. Autot mul ju pole. Lasin paki panna kolme kilekotti, et jumala eest ei pudiseks, ja viskasin pärast kotid metsa alla. Prügikasti mul ka pole.
Muidugi pean ma nüüd läbima vastava koolituse ja hankima omale püssi sest Varesemäed on pätte täis. Relvi olen ma ju alati armastanud, nagu teate. Siis kasvatan endale vuntsid ja kammin juuksed vasakule.... hakkan jahil ka käima. Muidugi ebaseaduslikult. ....kuulge, ega ma niikuinii liikuvale märklauale pihta ei saa. Või kui siis ainult mõnele metsa eksinud aeglasele vanamutile.

.... Muide kas te teate, kuidas võõra numbri pealt SMS laenu võtta?... ma võin teile öelda, jummalast lihtne. ma olen juba 3 tükki võtnud. Saan katuse majale peale ja vähemasti esiküljele ühe akna ette. Ma käisin otsisin Kunstiakadeemia hoovist ka selle vana välivoodi üles millest ma kunagi installatsiooni tegin, mõtle see on siiani kasutusel! Ta on küll natuke tsemendine ja ühest küljest raam läbi saetud, aga esialgu sobib magamiseks küll.

ahjaa, ma ju hakkasin suitsetama. Ükspäev enam ei saanud Säästukas vaadata, kuidas kõik endale paki krabavad ja sirutasin ka käe välja ja...nii see läks. Olen juba valmis vaadanud koha kus survepesuga riietelt suitsuhaisu maha saada. mul ei teki neid probleeme mis teil! perearst küll vangutas pead et sina oma tuberkuloosiga ja 3 hammast on sul niigi juba välja tõmmatud... at at at. mis tehtud, see tehtud, nüüd lähen ma juba 5 minutiga näost lillaks kui suitsu ei saa ja sõiman inimesi lumememmedeks.

Samuti hakkasin Viljandi linnas allkirju koguma, et tehtaks uus rongiliin Varesemägedest mööda. Rongid on odavamad kui bussid, ja mind ei koti kui palju see NEILE maksma läheb.
Nii et tulge mulle varsti külla. praegu veel on võsa tiigi kõrval nii tihe et te peate sõitma selle vana uksega... ma omast arust lükkasin ta teise kalda poole teele, aga võibolla peate korra jalad märjaks tegema. Tiik on vandaalide vastu mineeritud nii et olge ettevaatlikud. Tädi Viking Loto võidu eest ostetud uus vesilennuk on täita p***es!

Kohtumiseni siis Soounka metsatalus.....majas...või noh, onnis..... no ütleme, putkas.


I can now say the april fools I made up for a certain forum worked better than this one about me moving to the middle of nowhere, buying a gun, growing moustaches and starting smoking. This did not fool anybody. I think.

Kommentaarid

Populaarsed postitused