Töötoad /workshops:

Nõndaks, siis.
So then
Ma jätan siia ka märke mis on tulemas
Whats up next

Kindlasti /category "Dead Certain":
Viiratsi rahvamaja 10. veebruaril kell 12, kutsuti mind pisut viltimisnippe jagama; teeme siis hästi kerge sallikese ja paar lille ja vaatame pilte ja jagame nippe.
Viiratsi culture house february 10th at noon we shall share tips and do something...not too difficult nor material-consuming.

Kategooria Üsna tõenäoliselt /category "(Al)Most likely"
Vilde muuseumis:
1) kuulutame välja et koolilapsed saavad klasside viisi tulla ja muuseumiekskursiooni kõrvale ka midagi meisterdada. See ei piirdu viltimisega, sinna tuleb natuke köitmist ja pisut punumist, mustri tekitamist, ja kollaaži.
2) kindlasti enne lihavõtteid kuulutame üle linna paari viltimisworkshoppi. Ilmselt neljapäeva-reede õhtuseid jälle.... Vildes eelistatakse et nädalavahetuseti ei tee.

Kategooria Kindlasti võibolla, aga pigem pole aimugi / category Maybe, Baby, but in truth I am just speculating:
kui mingi grupp avaldab ise soovi tulla, ja vähemalt 10 inimest kokku saab siis ei kuuluta linna peal üldse, vaid lepime lihtsalt kokku ja teeme ära. Mis ajals seda teha ei saa on 22. ja 29. veebruar.... siis on muud üritused. ja Vildes eelistatakse teha tööpäevaõhtuti neid asju.

In the Museum of Eduard Vilde we will have programs for school children and youth, not just felting but also some book binding, lace stuff, collage and pattern creating. All somehow connected to literature and the time that this writer lived. Also we will have one or two workshops before Easter, that are public events, anyone can come. But if there is a group that gets about 10 people together and wants to come, then we will make a closed workshop so we can be a little more through and not so hectic as in the case of public, all-day workshops.

Vildes avatakse homme ka imekena näitus eesti aja asjadest, kõik elutuba puha kujundatud ja sein on roheline ja maal...ahh, minge ise vaatama. Hästi ilusasti kujundatud näitus on, sellist põle ammu olnud seal. Ja see on küllalt kaua üleval, 29. veebruarini (kas pole tore et liigaasta a Vabariigi juubeliaasta kokku langevad? onju vahva!)
A new exhibition opens tomorrow (23rd of jan) in the museum too. Things of everyday life and photos, from the 1920ies-1930ies. Beautyful. (this year is both the 366-day year and the jubilee year of Estonian Republic, aint that just really...special?)

Assoodi-jaa, ma pean ka selle näitusega seoses ühe workshopi tegema, mõtlen et teeks niplisevõttega järjehoidjaid paber ja takunöörist? Niplist ei pea alati pulkade ja niidiga rakendama....Mõtlesin sellegi välja, et lainepapi sisse saab nööpnõeltega kinnitada seda asja mustri järgi, kust ma muidu need rullipadjad oleks võtnud...
And one workshop will be connected to the exhibition, I am thinking of making small bookmarks using the bobbin lace strikes but with a thicker, more convinient and beginner-friendly material.

Kommentaarid

Populaarsed postitused