rukki-puuviljamuffinid. Kopli Kaljaleib ja Stromka Suhkrupomm (samuti rukkileib!!!)



Puuviljaleib ehk Stromka Suhkrupomm, slaavilikult magus ja koogitaoline rukkileib.

Fruit bread or Stroomi Sugar Momma, as sweet as the candy local russians prefer. But a RYE bread nevertheless.


Rukkikuklid või muffinid või misiganes, need tulevad 3-päevatainast päris kenad juba. Lootustandev. Järgmine sats tuleb totaalne muffinisadu, ei mingeid kamakaid enam.

No more huge loafs, I will keep making minis the next time I make 3-day-bread.

Dough.
Taigen mis vahutas nagu muiste.



the pot. I wrapped it in towels and warmers too, and kept so for an entire two days and nights, occasionally boiling water beside it and roasting bread and making soup so the warmth would keep coming.

Ma hoidsin potti soojendajate ja rättide sees ja kogu aeg keetsin vett või tootsin muul moel kuumust ta kõrval.


Koostisaineid. ÜKSIKUID.

SOME ingredients. No use thinking thats it.

pole ideaalsed, aga arvan, et õnnestusid küll. eks koolis siis toimub maitsmine ja kui ei lähe, tulevad koju tagasi. mul ongi ainult tume porgandileib järgi ja see on väiksem kui oli kliileib, mis just otsa lõppes.

Kõik mu leivad on vähemalt söödavad...nädalavahetusel ei ole leivategu, kui ainult veidi juuretist juurde et kilet saaks.

At least all my breads are eatable. This weekend there will only be some half-baking (just fermenting some starter for the rye bread mousse. I really love that cold, sticky thing. )














Kommentaarid