Korterijuhistu jesimjees kujutab jette et ta on Putin.

Koosolek. On meil kvoorum koos või jei, sjee teda ei hjuvita. On meie sjeas jeestlasi või jei, sjee vjeel vjahem - kogu jutt vene kjeeles. Jet Jeestis pjeab sjeadust tjaitma, sjee on kjooga-mjooga. Tjema tjeeb, njagu tjema paremaks arvab, seadused on välja mõeldud tema takistamiseks ja seega pahad-pahad.
Temal on alati õigus, isegi siis kui ta absoluutselt midagi ei tea ega oska, seadusi ei tunne ja paberimajandust ei jaga. Ja ta teab ja tunnistab et ei jaga, aga juhtida ja kamandada tahab ikkagi. Temal on õigus talle mjittemeeldivaid jisikuid avalikult sjoimata. Temal on oma kamp, kes toetab teda nagu gorillakindralid Ahvide Planeedil. Ja tema jumala jeest ei pea esitama põhjalikke kalkulatsioone, mismoodi 2, 5 miljonit, saati veel 4 miljonit laenu tagasi võiks maksta. Tjema ütleb: Mjeie otsustame, mjeie tjeeme, a sovsem nam zakon? Sovsem nam planjeering? Mjina otsustan, tjeie makske, pärast ütlen, kui palju. Kui on kord tjehtud, ega njeed ljinnavõimud midagi kobiseda ei saa.

Nõnda on. Eesti Vabariigis juhib, ei, püüab hoida oma käpa all umbkeelne hariduseta jorss, kes ei taju isegi reeglite olemasolu, nende järgimise püüdest hoolimata. Peale selle vohab siin majas meesšovinism, sest naistest karjuti üle ja ei lastud neil üldse sõna võtta. Muid autoriteete peale Ülemahvi siin ei tunnistata....

Oh isver. Ma arvan siiski, et see mees lendab. Ei saa ju olla, et tüüp, kes korteriühistu seadustki ei taha läbi lugeda, hakkab ainuisikuliselt midagi otsustama.

Kommentaarid

Populaarsed postitused