Mis on teie lemmiknarkootikum? You favourite drug, please?

Tuul ulub akna taga, rannas hakkab varsti uputama ja kevadväsimuse lained hakkavad tasapisi pea kohal loksuma.
Wind is howling behind the window, the sea soon starts flooding the beach and waves of spring fatigue keep coming and coming.
enamasti saab ise sellest lihtsasti üle, aga teistele ei oska küll midagi soovitada.
Usually it is quite easy to get over, but try tell it to people who come to you to complain and ask for a cure.
Toore ingverijuure närimine aitab mõnikord, aga mitte alati, pealegi mõni inimene on eksootiliste vürtside suhtes tundlik. Ise võin seda järada küll nii et juiss voolab. Nagu ka pipraid.
Chewing raw gigner root helps for some, but there are people who are too sensitive to exotic spices. Me? I can consume it like a cow. And peperoni and black pepper too.
Mõni ütleb et kõige parem viis oma aju üles äratada on süüa või juua midagi eriliselt vastikut, kas kibedat nagu koirohutilgad (aga sellega küll ei tasu liialdada, saate peavalu) või lihtsalt midagi võigast, mida tavaliselt söövad ainult rasedad naised ja hulkuvad koerad.....
Some people say the best way to wake up your brain is eating or drinking something especially disgusting, may it be bitter like absinthium drops or just something totally repulsive, in everyday life only belonging into the menu of pregnant women and stray dogs.
Või siis süüa jääkuubikuid. Või purgitäis C-vitamiini terakesi. Soovitatakse ka astelpajumahla ( seda ma üldse ei kannata, mu soo läheb täitsa korpa, ehkki muidu võib ta täitsa kasulik olla) ja üldse mahla juua. Aga see on ju nii igav! Juba mahla joomisest mõtlemine ajab haigutama.
Or eating ice cubes or C- vitamin. They also say drink buckthorn juice, but that I can´t stand....also juices in general, but that´s so boring, so every year! Makes me yawn even thinking about drinking all the juice - again....
Kohvi ärge kevadel küll palju jooge, see muudab vähemasti mind täielikuks juurviljaks.
Do not, I repeat, do not drink a lot of coffee, it will turn you into a vegetable in spring!
Lõhnad... tont teab... eukalüpt? Piparmünt? peaasi et mitte palderjan.... Mingi kaneeliõli oli mul siin riiuli peal kusagil. Aga see on liiga magus. Oleks vaja midagi teravamat. Äkki peaks kaktuse ära jahvatama.

Scents - hell knows - eucalyptus? Peppermint? As long as it is not catnip. Some cinnamon oil was on my shelf recently. But that is too damn sweet. I need something edgier. Maybe I should grind my cactuses?
ja bluuskitarri plaadid. Peaks piisama? Düm-dü-dü-düm-düdü-düm-dü-düd-düü tnnaaaaaiiii-iinnn
And cd´s of blues guitar.... Enough?


Kella 17.40 paiku: ossa jutas, ma natuke helpisin sügavkülmutet astelpajumöga ja oleks peaaegu läbi seina hüpanud. selles ikka on miski vägev kick.

At about 17:40: I tried some deep frozen buckthorn stuff and nearly jumped through the wall, that thing really does have an incredible kick inside.

Kommentaarid

Populaarsed postitused