Pühhvlid! Ahvrika Pühhvlid!

Tõsine mure. Inimesed on metssead. Terve linna inimesed vist. Vähe sellest et mingid hullud parkid trambivad oma 100-kiloste keredega hetkel. Tallatakse alles tärkavat muru, samas kui järjest enam platse on läinud asfaldi alla ja võiks pargid rahule jätta. Aga kus iganes mingi mururiba ümber maja või majade vahel on, sealt läheks nagu pühvlirajad üle. Mitte liblet ka ei jää. Igalt poolt aina otse ja aja kokkuhoidu sisuliselt ju sellega pole. Miks ma Viinis, Londonis, Brüsselis, Helsingis, Stockholmis, Bayeux´s, Saint Malos, Pariisis ja ISEGI Peterburis sellist asja ei näinud? Rääkimata Viljandist ja paljudest teistest väiksematest linnadest. Mu vanaema maja ümber ka, korteriühistu esimees ostis oma rahaga mulla ja muruseemne ja tegi kõik ise, praegu on kõik see 100 rm ainult mullapind. Kusjuures jalgrada plaatidest läheb murust läbi! Aga ei.
Kas tõesti on Tallinna inimestel nii kuradi kiire, ma ütlen. Võtke see kolm sekundit varuks ja minge mööda kõnniteed. Sellepärast on need kuradi tänavad nii tolmused et jää või pimedaks, et muld igal pool lendab. Ja muidugi autodega ka sõidetakse mööda muru, on nad teil mingid ATVd või?
Peaks hakkama uuesti näitama teles seda multikat, kus poiss põrsaks muutus, kui üle murulapi lõikas. See on KOLE, kui te nii teete, saate aru?
Ahh, minge kuu peale, ma ei viitsi jamada rohkem kah. Mõelge ise.

Kommentaarid

Populaarsed postitused