Kastellaanimaja galeriis täna / Laupäeval

Täna, 6. detsembril kell 16.00 on Kastellaanimaja Galeriis Leili Muuga monograafia “Valguse Värvid “ esitlus!


Laupäeval 8. detsembril.

Olete oodatud Erki Meistri näituse “Alasti Tunded” avamisele Kastellaanimaja Galeriisse laupäeval, 8. detsembril kell 14.00.

Erki Meister ise kirjutab näituse iseloomustuseks järgmist:
“Tunnetes oleme vast kõige ehedamalt alasti, ainult nagu kehalist alastustki, on ka oma siiraid tundeid välja näidata ühiskonnas tihtipeale tabu. Ikka varjume maski või rolli taha, mille oleme endale kaitseks loonud. Kirg, ahastus, armastus- kõik peavad olema kenasti reglementeeritud ja raamides.
Nendes piltides on vastakuti alasti kistud tunded, kehad ja meie toodetud praht. Alasti figuurid on asetatud erinevatele taustadele, mis ei ole otsesõnu kaunid või esteetilised. Alateadvuses ja teiste eest varjatult liikuvad mõtted, tungid ja hirmud, mis on materjaliseerunud ja alasti kistult kõigile vaatamiseks üles riputatud.”

Üks selle vastanduse tõlgendamisvõimalusi on Meistri sõnul ka inimsuhete prügistumine.

Erki Meister on aktiivne kunstnik, helilooja ja muusik; ta tegutseb mitmete ansamblite koosseisus ja juhina. Ta on ka kirjutanud lühijutte, olnud raadios saatejuhiks ja Eesti Rahvusmeeskoori laulja. Näitusega Alasti Tunded on Meitser esinenud veel ka Pärnu Linnagaleriis, oma töid on ta eksponeerinud ka Jõhvis, Paldiskis, Haapsalus, Kuressaares, Tartus, Vilniuses ja mitmeid kordi loomulikult ka Tallinnas.

Näitus jääb avatuks 31. detsembrini.


Kohtumiseni!
Eduard Vilde Muuseum / Kastellaanimaja Galerii
Roheline aas 3, Kadriorg
Tallinn

Kommentaarid

Populaarsed postitused