Eurolauludest stilistika kohapealt

Jälle laulude järjekorras.



Leto Svet - torkab silma. aga pisut liiga maniakaalne. nagu mürkmadu. sunnib kaika järgi haarama.

Real Big Money - boooo-riiing....tal võiks olla drag queeni kleit seejuures seljas, rahadest! ja roosa parukas. Ja piiksuva häälega laulda, siis saaks lugu hoopis suurema mõõtme.

One on One - oi, tal olid riided ka seljas vä? väga huvitav tõesti. Ma ei saa sellele Kaire kostüümile pihta, sellega ei mängita piisavalt. Miks siis?

Question man - hipid. 1970. natuke igav. Midagi omanäolisemat võiks olla. nt The Riddler´i kostüüm. Teate, Batmani tegelane?

Üksinduses - vaat, Kristjan võiks panna oma sõdurpoisimundri. Sõjaväes on hästi üksildane ju. Vot siis oleks message.

365 days - mitte midagi halba pole öelda, ilus ja sobilik ja armas.

It´s never too late - erase and rewind.....tuleb tuttav ette, Luisa. see on nagu su uniform või? Nad võiks olla kostümeeritud suurteks skype seadmeteks. Jumal küll, miks eesti inimene ei kasuta eurovisooonil kunagi võimalust ..... selle asemel nimetavad pulli tegemiseks mingeid neeruhaigeid seniile kes peavad endid svenssoniteks. Sellel lool siin oleks pullitegemispotentsiaal tunduvalt suurem.

Stefani - ähh? et....oot...mis ....aaa, need millega sa juba nädal aega oled ringi käind. Igapäevarõivad. Omanäoline. Dekadentlik. Mõttetu.

Ice-cold story - jiisös kraist? Must, tume, porine, ökk? Aga Ice COLD??? Kus on karged, heledad, kirkad, kiiskavad, jäised, kriipivad, helendavad kostüümid? Mis ICE? KUS ice?Kaob lava sisse täielikult ära, mitte midagi pole nähapeale Irise pluusi, absoluutselt mitte midagi. Pange neile ometigi midagi ilusat selga, ja eriti Dave Bentonile, te paistate tema jumet häbenevat et ta tumehalli sisse pakite. Kas olete rassistid võii?

God inside your soul - Betty Boop. Päris originaalne. Aga sukapaelad, mida Margus saaks krabada??

Kommentaarid

Populaarsed postitused