Sünnipäevavilt. Birthday felt.

Eesti Vabariik 90 !!!
90 of independent Estonia.
Tegelikult on see küll täielik pulliudu. Lugeda ainult seda kui on mingi riik ja süsteem.... Selle aja jooksul on palju vähem loodud ja tehtud kui eelnevate aastatuhandete kestel. Palju rohkem on unustatud kui õpitud.... Eesti on ikka, noh, ma ei tea siis kust alates seda lugeda....vähemasti 9000 aastat vana. Seda on ju tunduvalt vingem igasugu fritsudele ette visata.
Thats bulls***! To only count the time of a state, of a system....A lot less has been learned and created during that time than during all the thousands of years before. A lot more has been forgotten and we have become something else completely. But it is a lot cooler to say to the big nations of Europe, look, we have been here not for 90, but 9000 years!
Aga eile ma hakkasin üht kindavilti ette valmistama, ja täitsa juhuslikult sobisid lõngaga just sellised värvid (ma oleks võinud teha musta, valge või päris krellide toonide virrvarriga selle, aga otsustasin vaoshoitu kasuks). Kukkus välja sinimustvalge. Ausõna, see pole nimme!Eks siis kui ta üle on vilditud, näete toda pilti ka, ja muidugi valmis kindaid.
But yesterday I started preparing a mitten felt and since I was looking for colors to match, something modest and not t0o crazy, but also not plain black-and white, it came out as the estonian tri-colour. Naturally when it is done you´ll also get to see pictures and of the mittens that it becomes, too.


Kommentaarid

Populaarsed postitused