Eurovisioon. ESC.

Esimene poolfinaal on kahtlemata viletsam, siin oli ehk ainult kaks head ja mõned vähemasti huvitavad etteasted. Head olid Belgia ja Bosnia-Herzegoviina, millel oli olemas see, mis on umbes 1% Eurovisioonilauludest - originaalsus. Vähemalt üks sai neist edasi, enamat ei saanud ju oodatagi. Tõenäosus puudus.... Huvitav oli see Aserbaidžaani eunuhh, Dustin ja sommid. Vähemasti mingi intriig.... teised laulud olid üsna igavad ja mõned - Venemaa, Iisrael, San Marino (laulja väga selle mustkunstniku nägu) , Holland - ajasid lauskoomasse. No niiiiiii igav. Kreisiraadio on klass omaette - kui rääkida piinlikkusmomentidest. Kui hästi ei oska, teeme sitasti, ja ootame et veel kiidetakse ka (et kui hästi meie junn lõhnab). No misasja ? Vähemasti ei pea seda jälkust uuesti vaatama.
Aga rohkem kui igavad laulud ajas pildi korstnasse õhtujuhtide mittemidagiütlevus. olid nad seal või ei olnud, mina ei pannud neid tähele, ja üleüldse ei olnud see lavastus eriti köitev. Postkaardid olid toredad. Aga Eesti oma - mingid jalgpallikraaged roomavad kohale ja tuiavad sulle otsa nagu Kopli narkar. Kõige nõmedam postkaart. Ühesõnaga, telesaatena....ma olin suurem osa ajast teises toas ja kui ka olin teleka ees, vahetasin vähemalt 11 korda kanalit.
Üks asi mis selle lauluvõistluse on võrdsustanud suvalise Baltic Top 20 või misiganes iganädalase edetabeliga on hääletussüsteemi tuksikeeramine. Kui punktid 1 -6 hakkasid plärts tabelisse ilmuma kadus põnevus ära, nüüd kui asi veel keerulisemask tehakse, kaob ka arusaadavus. Ilma pinge kruvimiseta hindamisel puudub igasugune motivatsioon seda üritust jälgida kui VÕISTLUST, sama hästi võiks pingerea lihtsalt ette lugeda. Tulevikuvisioon vist ongi, et Eurovisioonist saab üks suvaline edetabel MTVs....

Noh, hää küll. Eila tegin kuni saate lõpuni sallisse auke, nüüd hakkan narmaid üle rullima. Vähemasti töötegemise taustaks on selline asi kui Eurovisiooni poolfinaal hea - absoluutselt ei sega ega hajuta tähelepanu.

The first semi definitely is lousier. It only had two good songs and some interesting acts. The good ones were Belgium and Bosnia, one of which got into the final, and the theory of probability wouldnt even allow for themboth to succeed. The intriguing ones were the eunuch from Aserbaijan, Dustin and the finns. Most of the songs were booooooooooooooooring. Just boring. Some almost brought me on the verge of coma - like Russia, Israel (far less superior eunuch), San Marino (did he not look like david Copperfield?) and Holland. Boring beyond belief. A miracle that we even survived them. Our entry Leto Svet was a class of its own in undignified crapping. We poo and expect you to tell us how nice it smells? Cmon! It was a disgrace and I am glad we wont have to listen to it again. It was hard to conceentrate on WATCHING anything anyway, cause the stage acts and the hosts were so...unnoticeable. The whole project as a TV show did not have anything to offer, even if the post cards were rather nice . The voting system of the whole contest has been changed into unexiting statistics, and the contest could just as well degrade into a Top 45 something on MTV Europe. There is no point in having a contest at all, without raising tension with the long voting we had before.


well, all right - back to where I left of in the night, cutting holes in my scarves and rolling the frills. At least this TV show is a good background - nothing AT ALL in it distracted me from working, even if I switched the channel about 11 times.

Kommentaarid

Populaarsed postitused