scary toys for girls and boys.

Juba mitu nädalt olen Lille peatuses nr 33 bussilt maha tulnuna ja nr 7 trolli oodates jõllitanud sealse kioski laste mänguasjade valikut. Juba esimesel pilgul tundusid need asjad kuidagi imelikud. Veidi järgi mõeldes sain aru, et neid lelusid sidus üks omadus: nad oleks suurepäraselt sobinud mõne õudus-ulmefilmi või thrilleri peategelasteks. Sest no vaata - kõigepealt oli seal paar nukke mis kujutasid arsti ja õde. Tavalised, plastmassist. Valged kitlid seljas. Aga neil nukkudel pold ripsmeid ega kulme joonistatud, nad olid nagu androidid. ja juures oli tohutu suur süstal. Kohe näha, et ehtsad salalabori kurjamid. Nii. Siis oli kaks nukku kes olid justkui kaksikud, poiss ja tüdruk. sellised väiksed vihase näoga kääbused. Siis oli mingi hõbedases kostüümis tulnuknaine ja siuke Rambo moodi eriüksuslane. Umbes nagu need Beslani omad, õudsed tümakad.
Tekitab mõtte, et küll ikka tehakse ebaloomuliku välimusega lelusid tänapäeval aga samas eks nukud ole ajast aega teatud mõttes olnud seotud igasugu hirmulugude ja veidrate ettekujutustega.
Aga need putkaasjandused, kaasa arvatud neoonrohelised radioaktiivjänesed, panevad küll fantaasia selles suunas tööle. Muide oma bussipeatuse putkas nägin täna ülipaksu roti-plushiet!

Kommentaarid

Populaarsed postitused