....ma ei tea absull miks ma seda teen. I havent got a clue why I am doing what I am doing.

Seda uutmoodi vilti nimelt. Lõikan erivärvilistest vildijääkidest (kinnastest üle jäänud) lilli ja lehti ning õmblen tüllile muhu vaiba mustri järgi. Iga värvi tükikest ilustavad veel teist värvi tükikesed. Kavatsen selle siis põhjavärviga kokku viltida ja siis veel üle tikkida ja pärlite ning litritega kaunistada ja siis teha...maitea. Võibolla suure koti teha või jätta seinavaibaks.
Aga MIKS ma seda teen.....ma ei tea. No huvitav miks

It doesnt feel rational making this new sort of felt - cutting little mitten-leftover pieces into even smaller pieces, again decorated with rather miniature pieces, and sewing them together on a net creating a flowery ethnographic blanket pattern. I intend to felt it on top of a background color and on top of it all embroider over the felted pattern and garn it with beads and stitches. and make...something.Perhaps a huge bag, or a wall hanging. But why am I going through this insanity for that, why?

Juba neli kuradi päeva. Ei, see ikka lööb täitsa pildi klaariks selles suhtes, et mis tunne on üritada täistööaja kõrvalt kuntsi teha.
Four son-of-a-days. So this is how it feels trying to make real art by stealing minutes from a full time job.

Kommentaarid

Populaarsed postitused