JÕULUMAA!!!

tuletan meelde, et jõulumaa nimega Põhjamaa Jõulud läheb lahti pühapäeval! Taaskasutusteemaline meisterdamiskoda ootab sinu toodud materjali:
teeküünla topsid
kartong
karbid
kanistrid
vanad kampsunid
kalts
ajalehed
kilekotid
papp
vanad pliiatsid ja pastakad

tule meisterdama ja mõtlema, uurima ja avastama
nende päevade jooksul saad püsttelgedel kududa, teha kliistripaberit, pakutrükki, ajalehepaberi pärlitest ehteid, helkurina kantavaid lumehelbeid, nõelvilti, harutada kampsunit, meisterdada kalendritest karpe, valmistada indiaani talismane ja maalida saami maagilisi sümboleid kividele, osaleda sokihobuste võidusõidus ja valmistada potitrummi, anda elu kaltsunukule, küpsetada lõkkel leiba, kallistada lumekoeri huskiesid, tantsida pööripäevatantse, vaadata filme, kuulata muusikat ja leiutada ajurünnakute käigus täiesti enneolematuid jõulukingitusi. Saad ka värvida saamlaste ja mongolite ja indiaanlaste teemalisi värvilehti, lõigata ja kleepida kokku kuuseehteid, ajada juttu kitsedega ja paitada küülikuid ning rüübata mustikasuppi ja glögi.

Tule 20. detsembril Vabaduse platsile ja saad teada, mis täpselt ja millal toimuma hakkab ning kuidas sinu enda loovad ja leidlikud ideed saavad olla osa kogu sündmusest!

Kommentaarid

Populaarsed postitused