maisaa aru aga....

ma arvasin et kommenteeritakse seda nightcrawlerit. peab vanades postituustides tuuseldama? aga need ei huvita mind..... igav. aga olgu. maitee päris täpselt põle aega ja liiga keerusaialine.
1. Leia oma vanadest blogikirjutistest teemad, milles kajastuksid järgmised sõnad/ teemad ning lingita need. Sõnad oleksid: pere; sõprus; armastus ; mina ise; mida iganes (vabavalikuline teema, mida tahaksid esile tuua).2. Anna 5:le blogipidajale meemi “teatepulk” edasi. 2 neist peaksid olema Sinule uued blogitutvused. Anna meemisosalemise teade ka blogipidajatele, näiteks kommentaarilahtrisse.3. Meemi saanud blogipidaja kopeerib reeglid ja lingitab talle meemiulatanud blogi.

Pere: http://laanesluusijakoda.blogspot.com/2005/07/muinasjutt.html#links - pere läks appi ja tõmbas ta välja, aga kui nad uuesti tünni vaatasid oli seal veel üks vanaisa. ja
http://laanesluusijakoda.blogspot.com/2007/02/hiljem-tlgin-eesti-keeldepraegu.html#linksJa kevadel oli terve vagun täis maikellukesi, see andis nii kõva laksu et terve pere magas norinal.

Sõprus: http://laanesluusijakoda.blogspot.com/2008/10/meedia-liigtarbimine-ratab-meis.html
See oli lühitutvustus ühe kahest täna Sõpruse kinos linastunud nukufilmist

Armastus: http://laanesluusijakoda.blogspot.com/2008/03/needsamused-20-kssat-mis-kivad-ringi.html 17. Kas Jumal on või ei ole armastus?ma ei saa aru küsimusest. kas jumal on - ei ole loomulikult. kas ei ole armastust? on ikka kusagil. või mõtlesid teisiti....

[mis siin nagu huvitavat on? ma küll nii meeleheitel pole et veel TEISI selle jamaga pommitaks. ]
mina ise: http://laanesluusijakoda.blogspot.com/2007/07/folgijutud-jtkuvad-rahvastevahelisest.html; Kust mina pidin teadma, et pilet tuleb õhtal ette osta. "Saal on täis, pileteid ei ole!" öeldakse, ja prõmm! uks Nano Sterni lisakontserdile jääb mu eest suletuks.

mida iganes: http://laanesluusijakoda.blogspot.com/2007/07/aed-on-harida-meil-garden.html; Kogu koduapteek mida iganes taris, ja supp kah.The cure for every deceased. I saw a dead man crying after being handled with these.

http://laanesluusijakoda.blogspot.com/2007/08/minu-nitus-villasilmaja.html
vaba valik- crafts.

nüüd peab panema mida. ma ei saa aru. kas ma panen lingi kuskile kommentaari? Kurat, miks te mõtlete südaöösi siuksi tüütusi väll'ä.
http://kontorikoonlane.blogspot.com/ irriteeris ja mina vana loll siin kont hambus nagu seniilne peni....oijah. ja edasi? edasi ei viitsi. maitunne ka eriti keskit ja.

Kommentaarid

Populaarsed postitused